“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A horvátok hálásak a magyar emberek szolidaritásáért, segítségéért

PETRINJA - A Baptista Szeretetszolgálat legutóbb a helyszínre utazott, tízfős nemzetközi csoportja egy hétig tevékenykedett Horvátország földrengés sújtotta területein. Munkatársaink és önkénteseink az eltelt idő alatt számos helyen hajtottak végre segélyezési feladatokat horvát partnereinkkel közösen.

Pályázati felhívás

Kisgyermeket nevelők munkaerőpiaci visszatérésének támogatása.

VITAVERSENY TÉMABEJELENTÉS

Bejelentjük a #ClimateOfChange vitaverseny első fordulójának témáját.

A hajléktalanszállók lakói is megkapták az első koronavírus elleni védőoltást

Budapest - Január utolsó napjaiban a Baptista Szeretetszolgálat hajléktalan-ellátással foglalkozó szociális intézményekben is járt az oltócsoport.

Harmincezer Béres Csepp kerülhet a legnagyobb veszélyben lévőkhöz

Budapest - A koronavírus okozta járványhelyzetben harmincezer üveg Béres Cseppet ajánlott fel a Béres Gyógyszergyár Zrt. a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amelynek egy részét, ötezer darabot a Baptista Szeretetszolgálat juttat el rövidesen a legjobban rászorultakhoz.

Megnyitotta kapuit leendő napközisei előtt a Napraforgók Háza

Székesfehérvár – A Baptista Szeretetszolgálat egyik legfiatalabb, nappali ellátást nyújtó intézménye a Napraforgók Háza, amely szeretettel várja leendő ellátottak és önkéntesek jelentkezését.

Várjuk az adományokat horvátországi segélyprogramunk folytatásához!

Budapest, Pákozd – A Baptista Szeretetszolgálat folytatja az adományok gyűjtését a horvátországi földrengéskárosultak javára. A tárgyi adományok átvétele két helyszínen lehetséges.

Kezdd az új évet a Baptista Szeretetszolgálatnál!

Budapest, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - A Baptista Szeretetszolgálat családmentor és programkoordinátor munkatársakat keres mielőbbi munkakezdéssel.

Megváltozott munkaképességű személyek érdekében indult projekt

Budapest, Pest megye – A Nemzeti Szociálpolitikai Intézet projektje azoknak a megváltozott munkaképességű személyeknek nyújthat segítséget, akiket hátrányosan érint a kialakult gazdasági helyzet.

Dolgozik a Baptista Szeretetszolgálat segélycsoportja Horvátországban

Petrinja - Január 9-én érkezett meg Horvátország földrengés sújtotta területére a Baptista Szeretetszolgálat második, két tonnás segélyszállítmánya, amely elsősorban raktársátrakat, áramfejlesztőket, fertőtlenítő és higiéniai szereket, tartós élelmiszert, téli ruhaneműt tartalmazott.

Lap tetejére